Hva du kan bidra med

Tusen takk for at du velger å se hva du kan bidra med. Når vi samarbeider kan vi lykkes.  Ingen av oss kan redde klima alene.

Hva kan du bidra med som individ for å hindre klimaendringene

Det er mange som gjør det de kan for at vi skal tenke at vi som enkeltpersoner har ansvaret for klimaendringene, og det er skrevet mange lister med forslag til hva vi kan gjøre.  Disse listene inneholder stort sett mange gode forslag, og hvis vi alle gjør mye av dette er det som oftest skritt i riktig retning. Her er noen eksempler.

For at vi raskt og effektivt skal snu klimaendringene trengs det et samarbeide mellom mange av oss. Jeg tenker det beste vi kan gjøre i tillegg til de individuelle tiltakene er å finne et eller flere initiativ som vi støtter, eller lager vårt eget initiativ som vi har enda større forhåpninger til at kan lykkes.  Det er det jeg har gjort med denne nettsiden.

Jeg tenker at det å si at vi alle har et individuelt ansvar for å redde klimaet, men ellers beholde alt som før, er som å fylle et bord breddfullt med godterier. Etterpå lar vi mange smårollinger være alene i dette rommet i mange timer.  Vi gir de en formaning før vi går om at det er bare lov til å ta ett godteri hver.  Samtidig blir det kjørt reklamer på videoskjermer rundt i hele rommet, hvor fantastisk det ene og det andre godtet smaker. De får om og om igjen høre at de har sin egen frihet og kan gjøre hva de vil. De fortjener det.

Hva kan du bidra med for at denne bloggen skal bli best mulig

Alle kan bidra

Du kan sette deg på listen min slik at du får informasjon hver gang jeg skriver et nytt innlegg. Da vet jeg et det er noen som kommer til å lese det jeg skriver, og det gjør det mye lettere for meg å skrive.

Du kan dele og kommentere

Du kan dele innleggene mine på Facebook eller andre sosiale medier du bruker.

Du kan like det jeg har skrevet, og veldig gjerne kommentere.  Si hva du liker med det du har lest eller kom med forslag til hva jeg kan gjøre enda bedre.  Kom med dine egne ideer.

Jeg trenger å vite at vi er sammen om denne oppgaven. Jo flere ganger du kommenterer jo mer oppdager jeg at vi er en flokk som samarbeidet. Jo tryggere jeg føler jeg meg, jo fortere og lettere går denne oppgaven.

Google og Facebook og andre sosiale medier prioriterer innlegg som mange har delt og kommentert. Det betyr at jo mer du er aktiv på på mine sider jo høyere opp i rankingen kommer innleggene og jo flere får tilgang til disse ideene.

Bilder

Du kan hjelpe med bilder som egner seg til denne bloggen.  Enten kan du ta noen bilder i samarbeide med meg, eller sende meg forslag til gratis bilder du tror kan egne seg.

Hva vi kan gjøre for å bråbremse CO2 utslippene

Har du noen ideer til hva vi kan gjøre for å få en effektiv begrensing av CO2 utslippene  så vil jeg svært gjerne høre de.

WordPress

Er du god på WordPress så tar jeg gjerne imot hjelp med å få bloggen enda bedre.

Design

Er du god på det med form og farge og design så vil jeg gjerne få forslag til hvordan denne bloggen kan bli enda bedre.

Visuell kommunikasjon

Er du god på det med hvordan bloggen bør organiseres for å kommunisere best mulig med leserne så vil jeg gjerne ha hjelp til det også.

Hjerneforskning

Dersom du driver med hjerneforskning eller liknende kan du hjelpe meg med å finne beviser på at vi er i stand til å endre vår egen hjerne dit vi selv vil. Jeg vet av egen erfaring at det er mulig å endre min egen selvoppfatning og hva jeg er i stand til å gjennomføre. Jeg vet også at det samme gjelder alle andre, og at det er mye lettere å gjennomføre endringene vi ønsker oss når vi er helt trygge på at det er mulig.  Kan du hjelpe meg med å finne beviser som er lette å forstå så er det gull.

Klimaeksperter

Dersom du jobber med klimaforskning eller relaterte områder så blir jeg glad for å få forslag til gode temaer jeg kan skrive om.

Skriving

Dersom du ser at jeg kan forbedre måten jeg skriver på, og har konkrete forslag til hva jeg kan gjøre så vil jeg gjerne få forslagene dine.

Annet

Dersom du ser noe nettsiden trenger, så er det fint at du tipser meg om det.

Vi vet hva som skal til for å stoppe klimaendringene

Vil du vite mer om hva som skjer med klimaet, og hva du kan gjøre? Legg igjen navn og e-post og du vil få GRATIS tilgang